بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد پرواز مشهد _کراچی «ایران ایر» فردا انجام می‌شود

زمان تشکیل جلسه شورای عالی کار برای تعیین دستمزد ۱۴۰۱

عضو شورای عالی کار از برگزاری جلسه بعدی شورای عالی کار برای تعیین دستمزد ۱۴۰۱ در روز هفتم اسفند خبر داد و گفت: اگر زیرساخت‌ها فراهم شود و پژوهش‌های دقیقی صورت گیرد، احتمال اجرای مزد منطقه‌ای برای دستمزد ۱۴۰۱ زیاد است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا تاجیک، عضو شورای عالی کار  اظهار داشت: اولویت دادن به تبصره 2 ماده 41 قانون کار برای تعیین دستمزد 1401، مورد توافق شرکای اجتماعی ما در شورای عالی کار است.

 

وی افزود: در این تبصره قانونی آمده حداقل مزد بدون آن که مشخصات جسمی و روحی کارگران و ویژگی‌های کار محول شده را مورد توجه قرار دهد، باید به اندازه‌ای باشد تا زندگی یک خانواده که تعداد متوسط آن توسط مراجع رسمی اعلام می‌شود را تأمین کند.

 

عضو کارگری شورای عالی کار با بیان اینکه " در حال حاضر دستمزد تنها 40 درصد از هزینه‌های زندگی فرد را پوشش می‌دهد"، گفت: دستمزد کارگران باید به گونه‌ای باشد که فرد بتواند زندگی کند، متأسفانه عدد فعلی دستمزد جوابگوی هزینه‌های زندگی کارگران نیست.

 

وی ادامه داد: براساس مصوبه شورای عالی کار، سبد معیشت خانوار کارگری 89 میلیون و 798 هزار و 200 ریال برای یک خانوار میانگین کارگری با 3.3 نفر در ماه تعیین شد که این اطلاعات مربوط به تورم دی‌ماه سال جاری است که از سوی مرکز آمار ایران اعلام شده است.

 

تاجیک خاطرنشان کرد: جلسه بعدی شورای عالی کار روز شنبه 7 اسفند ماه برگزار می‌شود که در این جلسه در مورد دستمزد کارگران بحث می‌کنیم و در این جلسه، براساس دو معیار سبد معیشت خانوار کارگری و نرخ تورم سالانه منتهی به پایان بهمن‌ماه امسال، در مورد حداقل دستمزد کارگران برای سال آینده تصمیم‌گیری می‌شود.

 

این عضو شورای عالی کار در خصوص احتمال اجرای مزد منطقه‌ای برای سال 1401 اذعان داشت: جامعه کارگری با مزد منطقه‌ای مشکلی ندارد، زیرا در این صورت شهرهایی که تورم بالاتری دارند، دستمزد بیشتری باید بپردازند؛ ماده 41 قانون کار نیز به صراحت تاکید دارد که دستمزد باید بر اساس صنایع و مناطق تعیین شود.

 

تاجیک با اشاره به بررسی مزد منطقه‌ای در مرکز پژوهش‌های سازمان تأمین اجتماعی، گفت: اگر زیرساخت‌ها فراهم شود و پژوهش‌های دقیقی صورت گیرد، احتمال اجرای مزد منطقه‌ای برای دستمزد 1401 زیاد است./تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار